Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Online traject Koraal

Ben je als mama zoekende in de mentale veranderingen die je doormaakt? 🌊 Duik dan mee in traject “Koraal”: een unieke reis waarbij we de dieptes van jouw mama-zijn verkennen. Soms voelt het alsof je onder water bent, in de donkere diepten van je gedachten en emoties. Maar weet dat er ook prachtige koralen te ontdekken zijn.

Over traject Koraal

Met “Koraal” neem ik je mee naar die leerrijke diepte. Een plek waar je zowel de mama als de prachtige vrouw in jezelf mag omarmen. Samen gaan we op zoek naar de kracht en schoonheid in jezelf – alsof je een zeemeermin met benen wordt.

Wat kan je verwachten?

Ik begeleid je via exclusieve podcasts naar de kern van wat er in je leeft. We kijken naar wat zich in die diepte afspeelt en laten de waardevolle inzichten naar boven komen.

🎙️ 4 podcasts: Reken op een uur luisterplezier per aflevering, waarin we inzoomen op belangrijke thema’s:

  • The Good Enough Mother: Over perfectionisme, grenzen, pleasen, de invloed van de maatschappij, en het maken van je eigen keuzes
  • Slowfulness: De kracht van co-regulatie en het belang van zelfzorg
  • I Feel It All: Emoties, behoeften en veranderende relaties onder de loep
  • No Rain, No Flowers: Rouw en verlies in al hun vormen

🌟 1 persoonlijke gesprek: Naast de podcasts kan je een individueel gesprek van 90 minuten met mij inplannen (online of offline). Hier gaan we nog dieper in op jouw persoonlijke ervaringen en vragen.

🎁 Bonusmateriaal: Als kers op de taart krijg je toegang tot twee extra interviews met inspirerende vrouwen die hun inzichten delen over deze thema’s.

Start jouw reis wanneer jij wilt

Het “Koraal” traject is helemaal op jouw tempo. Begin wanneer jij er klaar voor bent en duik de diepte in wanneer jij dat nodig hebt. Ben je klaar om op zoek te gaan naar de koralen onder water en jouw innerlijke zeemeermin te omarmen? 🧜‍♀️ Klik hieronder en ontdek het traject!