Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Lezing “bewustzijn in de verloskunde”

Ik geloof oprecht dat we de toekomst kunnen veranderen als vroedvrouwen. Maar dan moeten we ons werk bekijken met een brede bril op. Mijn open visie deel ik heel graag met de wereld in mijn lezing “bewustzijn in de verloskunde”.

Wat?

In deze sessie start ik met een meditatie om contact te maken met je eigen baarmoeder en je eigen tijd in de baarmoeder. Hoe voelde het daar? Was het veilig? Was je welkom?

Van daaruit vertel ik meer over de 4 verschillende lichamen van een vrouw: het fysieke, het mentale, het emotionele en spirituele. Alle 4 zijn ze onderhevig aan heel veel veranderingen tijdens een zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daar heel bewust mee omgaan kan een wereld van verschil maken voor de mama en haar baby!

Als je als vroedvrouw terug meer kan werken vanuit intuïtie, met wijsheid en kennis zal er een dynamiek van preventieve zorg en heling ontstaan in plaats van curatieve zorg en trauma. Daar ben ik rotsvast van overtuigd. 

Uiteraard vul ik mijn theorie graag aan met ontroerende voorbeelden uit mijn praktijk. Deze sessie is voor studenten en reeds ervaren zorgverleners en duurt 2u. Prijs op aanvraag.

Geïnteresseerd in de lezing “bewustzijn in de verloskunde”?