Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Zwangerschapsyoga en mama-baby yoga

Tijdens je zwangerschap en vlak erna de tijd nemen om te ontspannen is niet evident, maar oh-zo-belangrijk! In mijn sessies zwangerschapsyoga en mama-baby yoga creëer ik een moment van rust, speciaal voor jou.

Zin om te ontspannen?

Als vroedvrouw en yogini begeleid ik je door zachte bewegingen, ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en meditatie. Het is een moment om de drukte van je af te zetten en volledig te focussen op jezelf en je baby. Yoga is bewezen effectief in het verminderen van stress, angst en lichamelijke klachten, en het is ook een geweldige voorbereiding op een bewuste bevalling.

Voor wie is de zwangerschapsyoga en mama-baby yoga?

Elke mama (in spé) is welkom. Ervaring met yoga is zeker geen vereiste. Je kunt starten met zwangerschapsyoga vanaf 12 weken (of eerder als je geen last hebt van misselijkheid) tot aan 40 weken zwangerschap. De mama-baby-yoga is mogelijk vanaf 8 weken na de geboorte tot ze wegkruipen. Deze lessen zijn exclusief voor vrouwen (geen partners). Aangezien de plaatsen beperkt zijn, kun je niet van groep wisselen, dus wees er snel bij!

Yoga van thuis uit?

Ga je liever thuis aan de slag? In mijn webshop vind je lessenreeksen die je online kan volgen, maar ook kaartensets met verschillende houdingen om zelf uit te proberen. 

Twijfel je of heb je vragen?

Neem gerust contact met me op. Ik sta voor je klaar.